Over mezelf - Olivier Craenen

Ik ben Olivier, van opleiding industrieel ingenieur Elektronica. 
25 jaar aan een stuk heb ik mee gewerkt aan de industriële uitbouw en off-shoring bij een bekend Belgisch bedrijf. Tijdens mijn verre reizen heb ik contacten gelegd met vele boeiende mensen en vele landen en culturen mogen ontdekken. 
Ik ben gehuwd met een lieve en begripvolle vrouw en ben vader van vier kinderen. In mijn vrije tijd hou ik van zeilen, wandelen, en genieten van de zon en de natuur in België, of Nederland. Studeren, lezen, oefenen, ontdekken… in het coachingberoep blijft dit een dagelijkse uitdaging.

Op mijn 40ste leed ik aan een zware burn-out. In een periode dat de ziekte nog weinig bekend was, kon niemand me vertellen waar ik aan leed.  Op de rand van een scheiding, op een dieptepunt van mijn leven en alles wat ik was, wist, kon en wou, heb ik mezelf leren kennen en gekozen om mijn beperkingen te aanvaarden en met mezelf te leren leven.  Met dat uitgangspunt ben ik langzaam maar zeker uit een diepe put gekropen om een nieuw leven te starten.

Ik ben me gaan verdiepen in het mentale en lichamelijke welzijn. Ik heb geleerd dat ik als hooggevoelig persoon (HSP) en ADHD-er mijn eigen (overlevings) patronen had gevormd die meteen ook een valkuil waren.

Het bestuderen van de werking van de hersennen en hormonen brachten me ook bij de voeding, beweging, slaap, circadiaan ritme , ...

Vandaag, na jaren groeipijn, ben ik veranderd, heb ik mijn leven veranderd, mijn visie op het leven, de wereld, natuur en de mensen rondom mij. En elke dag groei ik verder, ontdek ik iets nieuws over mezelf, de ander, of de wereld waarin ik leef, maak ik nieuwe keuzes…Het is als herboren worden, maar dan in volle bewustzijn. 
Dit inzicht wil ik delen met de mensen rondom mij. Mensen helpen die gelijkaardige dingen meemaken, en vooral mensen die vragen hebben bijstaan .
Mensen die in energiecrisis of burn-out zitten, maar ook familieleden die niet begrijpen wat er gebeurt met de persoon die ze liefhebben en die ze plots niet meer herkennen.

Ook wil ik mijn passie voor de mens en het menselijke delen.

Contact opnemen

VIA 0493/96.20.40 OF

Bedankt! Ik neem snel contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.